Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μέταλιστ - Ολυμπιακός = 1 - 0!

Δυστυχώς εχτές ο Ολυμπιακός έδειξε το κακό του πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που δεν αξίζει να βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου. Αρκεί να βλέπατε τα σουτ του καλύτερού τους παίκτη για να καταλάβετε. Οι Ουκρανοί βασίζονται περισσότερο στις ... καιρικές συνθήκες στη χώρα τους (το χορτάρι ήταν παγωμένο και η κάθε πτώση σ' αυτό θύμιζε πτώση σε τσιμέντο) παρά στο ποδοσφαιρικό τους ταμπεραμέντο.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον αγωνιστικό χώρο, όσον αφορά τον Ολυμπιακό, γιατί υπάρχει και η παροιμία που λέει "Της κακιάς τσουτσούς οι τρίχες της φταίνε". Πάρα, μα πάρα πολλά λάθη, αστοχία του Ντιόγκο να πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ και να τους κλείσει το σπίτι μια ώρα αρχίτερα, αδυναμία των βασικών συντελεστών των τριών τελευταίων επιτυχιών (με Ηρακλή, Μπενφίκα και Πανιώνιο κατά σειρά), αδυναμία των "σημαιών" της ομάδας (π.χ. Τζόλε) να αποδώσουν και να συμπαρασύρουν και τους άλλους... Ο Βαλβέρδε τράβαγε τις κωλότριχές του απ' αυτά που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο... Τι να πεις...

Ωστόσο οι αντι-Ολυμπιακοί, βγήκαν να ξεσπαθώσουν με μπροστάρηδες κάτι ΑΕΚζτήδες και ΠΑΟΚτζήδες που ΔΕΝ παίζουν στην Ευρώπη και κάθε χρόνο ή δεν βγαίνουν ή σπάνε τα μούτρα τους (κάνουν κηδεία με ξένα κόλυβα!!!) και φυσικά οι Βάζελοι που μέσα πάνε σκατά κι έξω λιγότερο σκατά (αυτή την νίκη επί της Ίντερ θα την αναφέρουν για κάμποσους αιώνες μπροστά, όπως τότε με το Γουέμπλεϊ) και ορθώνουν το ανάστημά τους από την 5η θέση της βαθμολογίας και τους 9 βαθμούς της διαφοράς από τον μόνιμο πρωτοπόρο ΘΡΥΛΟ ότι είναι "καθαρά Ευρωπαϊκή ομάδα". Σκατά στα μούτρα σας είσαστε... Παίρνετε ανέλπιστη νίκη επί της 1ης στην βαθμολογία της Ιταλίας Ίντερ και δεν μπορείτε να νικήσετε ΕΝΤΟΣ έδρας τον Εργοτέλη!!! Του χρόνου σας βλέπω στο ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ να παίζεται με καμιά πεμπτο-κλασσάτη ομάδα της Παραγουάης.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε και την Χέρτα στο Καραϊσκάκη. Και εκεί δεν χωράνε λάθη. Ουαί κι αλοίμονο αν εμφανίσουμε τέτοια εικόνα. Ένα τέτοιο αίσχος. Δεν αξίζει στον φετινό Ολυμπιακό (στον φετινό, το τονίζω) να εμφανίζει τέτοια εικόνα. Ο Ισπανός έχει αλλάξει πολλά πράγματα και ολοένα και περισσότερο η ομάδα εμφανίζει συμπεριφορά αντίστοιχης Ισπανικής. Κι αυτό είναι καλό, αν αναλογιστούμε το παγκόσμιο επίπεδο του Ισπανικού πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε να μείνει στον Πειραιά και την επόμενη χρονιά ώστε να μπουν γερές βάσεις και να παραμείνουν γερές και στέρεες.

ΥΣ: Χωρίς να θέλω να χρυσώσω το χάπι που λένε, πολλή ύποπτη μου φαίνεται η νίκη της Μέταλιστ την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη! Λες και οι τουρκαλάδες θέλανε δεύτερη την ουκρανική ομάδα... Από την άλλη, πετάξανε όλη την Ευρώπη εκτός στοιχήματος, εκτός κι αν ήσουν μπασμένος σε τίποτα κόλπα... Ε, τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: