Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Ψήφισες; Πάρε έναν δονητή!

Αυτό είναι κράτος ρε! Οργανωμένο, με ανοιχτόμυαλες επιχειρήσεις που δεν διστάζουν να προσφέρουν στον λαό που θα πάει να ψηφίσει.

Όχι εδώ, που οι αναθεματισμένες εκλογές πέφτουν ΠΑΝΤΑ Κυριακή (γιατί άραγε ε;) και τώρα βαριόμαστε να σηκώσουμε τον κώλο μας από την πολυθρόνα (που έχει πιάσει ρόζους) και να πάμε να ψηφίσουμε στέλνοντας βέβαια πάντα το ίδιο μήνυμα (πηδάτε μας εσείς, εμείς μια ζωή θα καθόμαστε σαν κότες!).

Διάβασα στο blog ΟΜΑΔΕΟΝ, ένα άρθρο σχετικά με τις Αμερικάνικες εκλογές. Παραθέτω το απόσπασμα:

Πρόκειται για μία σοβαρή προσφορά, Αμερικανικής αλυσίδας εταιρειών προς τον Αμερικανικό Λαό: Ολα τα άτομα που ψήφισαν, στις περιοχές όπου υπάρχουν υποκαταστήματα της εταιρείας Babeland, αν προσκομίσουν τα επίσημα χαρτιά ότι ψήφισαν μπορούν να διαλέξουν -μετά τις εκλογές- ένα δωράκι, από δωρεάν παγωτά μέχρι δωρεάν δονητές και σεξουαλικά βοηθήματα”! Και ο καφές είναι δωρεάν!

Ποιά είναι η Babeland; Καμία σχέση με μωρουδιακά! Δείτε τι λέει η Wikipedia σχετικά:

Babeland, formerly known as Toys in Babeland, is a women-owned sex toy boutique offering erotic toys, books and videos. Babeland has an online store and four retail stores (in Los Angeles, Seattle, and two in New York).

Πας, ψηφίζεις, πέρνεις την απόδειξή σου και μετά αποκτάς έναν δονητή να κάνεις παιχνίδι. Γιατί το παγωτό και τον καφέ τα "αποβάλλεις", ο δονητής όμως σου μένει για τις δύσκολες μέρες...

Επίσης ένα ωραίο άρθρο (στα αγγλικά) μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: